Referenties

Stichting Welzijn Scheveningen

Ik vond het prettig met je samen te werken en heb de OR als een hele leervolle periode ervaren, mede dankzij jouw kennis. En wat ik leuk vind, is dat je bezig bent met jezelf te ontwikkelen en te verbeteren, daar is lef voor nodig! Heel veel succes in de toekomst!

Margot Beimers
Maatschappelijk werker / Ouderenadviseur / Coördinator Begeleidingsdienst

Als beginnend ambtelijk secretaris had ik het geluk dat Aafke mij op weg mocht helpen. Vier weken heeft zij mij begeleid, wat een leerzame en leuke maand was dat. Enthousiast, zeer kundig en heel goed aanvoelend wat ik nodig had. Zo werd de juiste basis gelegd voor een mooie toekomst als AS.

Mildred Versteeg

Bezemer & Kuiper

Aafke heb ik leren kennen als een zeer bekwame en professionele secretaris. Zij is accuraat, snel , betrouwbaar , flexibel en staat garant voor kwaliteit.
Daarbij is het ook nog heel plezierig om met haar samen te werken.
Ik kijk uit naar een volgende keer!

Meta Marzguioui
Voorzitter onderzoekscommissie

Stichting Welzijn Scheveningen

Aafke Halma is gedurende één jaar in opdracht van Service Secretariaat Hessing plaatsvervangend AS geweest in onze OR. Wij hebben haar ervaren als een zeer zorgvuldige en betrokken ambtelijk secretaris. Haar verslagen zijn helder en overzichtelijk. Zij heeft veel kennis van de WOR en van de besluitvormingsprocessen binnen de OR en geeft hierin op gepaste wijze adviezen. Het is met name deze eigenschap die voor onze OR van grote meerwaarde was. Wegens andere werkzaamheden hebben wij afscheid van haar moeten nemen, maar wij zouden Aafke zeker aanraden aan andere ondernemingsraden.

Hanneke Oortgiesen
Voorzitter Ondernemingsraad

 GIMD BV

Vanaf januari 2011 ondersteunt Aafke Halma GIMD als secretaris van de Klachtencommissies Ongewenste omgangsvormen. In deze periode heb ikzelf, actief als voorzitter van de diverse Klachtencommissies vele malen met Aafke kunnen samenwerken. Zij werkt nauwgezet en stipt. Haar verslaglegging is accuraat, taalkundig correct en zeer volledig. In het Klachtencommissiewerk spelen in de regel grote belangen, voor werknemers en werkgevers. Aafke is zich hier zeer van bewust. Na mondelinge of schriftelijke contacten, buiten de hoorzitting om, met klagers of beklaagden koppelt zij voortdurend terug naar de voorzitter. Dit werkt prettig en geeft veel vertrouwen. Ook de bewerkelijke stroom van verslagen die na de zitting(en) naar alle betrokkenen toe moeten, leidt zij nauwkeurig in goede banen. Tevens is Aafke discreet en integer, onmisbare eigenschappen in dit vertrouwelijk werk. Ik beveel haar van harte aan!

Mr. Ernst-Jan Schubad
Directeur GIMD

 Stichting Fonteynenburg

Aafke was onze eerste ambtelijk secretaris voor de ondernemingsraad. Ze begon in een kleine organisatie die sterk is gegroeid.
Zij heeft acht jaar de ontwikkeling van onze ondernemingsraad gestimuleerd en ondersteund. Zij deed dat op haar manier: accuraat, betrouwbaar en integer.
Het resultaat was een OR die in professionaliteit enorm is gegroeid. Als bestuurder merkte ik dat aan de kwaliteit van de samenwerking, van de overlegvergaderingen en van de adviezen. Een belangrijk resultaat voor onze organisatie die sterk in ontwikkeling is en waar een professionele OR van wezenlijk belang is.

Met vriendelijke groet,

Maike Onrust
directeur

 

Aafke is een gedreven vrouw die veel inhoudelijke kennis heeft van de WOR en arbo-zaken. Daarnaast is ze goed tijdens OR-vergaderingen in het samenvatten van datgene wat er gezegd wordt en de bijbehorende vragen. Ze heeft tijdens vergaderingen duidelijk een helicopter view die ze weet in te zetten op een prettige en coachende manier.

Ze heeft kennis van zaken en weet dat op een heldere en duidelijke manier over te brengen.‚ÄĚ

Suzanne De Krey, Individueel Begeleider, RIBW Fonteynenburg

 

In de periode dat ik (als secretaris van de OR) werkzaam was bij St. Fonteynenburg, heb ik Aafke leren kennen als een hard werkende en uiterst competente ambtelijk secretaris. Aafke heeft een gedegen kennis van (OR-)zaken en is goed in staat om vanuit verschillende invalshoeken een onderwerp te benaderen. Een actieve meedenkster die met creatieve idee√ęn een goede en overzichtelijke ondersteuning bood. Aafke heeft constructieve bijdragen geleverd aan de verbetering van de OR en was zeker een verrijking.

Joeri Snel, Persoonlijk begeleider / Secretaris ondernemingsraad, Fonteynenburg

 

Aafke is a responsible worker. Connected with her task with positive critical attitude. As person, colleague and employee highly appreciated as well as coach and (official) secretary and as adfvisor in development of working conditions.

Martin van Berkel, teamleader, RIBW Fonteynenburg

Nederlandse Stichting Gehandicapte Kind (NSGK)

NSGK heeft Aafke Halma ingeschakeld om een bijeenkomst over  WAjong en Werk te notuleren.
Dit heeft ze zeer snel en kundig opgepakt. We zijn tevreden over haar professionaliteit en flexibiliteit.

NSGK beveelt Aafke Halma van harte aan.

Vriendelijke groeten,
 
Hildegard Oet
Projectadviseur
 
 

De heer A. Markus

 
Bij deze wil ik Aafio bedanken voor de professionele verwerking van mijn opdracht. Ik heb de hulp van Aafio ingeschakeld om een deadline voor het uitwerken van kwalitatieve interviews te kunnen halen.
Aafio heeft deze opdracht vliegensvlug opgepakt en zelfs 2 dagen voor de door mij gestelde deadline afgeleverd. Bovendien is het geleverde werk van hoge kwaliteit! Voor een ieder die ad hoc secretarieel werk wilt uitbesteden is Aafio een echte aanrader.
 
Mvg,
 
A. Markus